Pieterpad dag 18

11 juli 2014 - Wanssum, Nederland

Pieterpad dag 18 24.3 km

Het komt eens in de 850 jaar voor dat het in deze tijd zo veel regent, dat wij dit mogen meemaken, wij danken god met onze enkels in het water gvd. gvd.

Maar vandaag vol goede moed weer begonnen en......... het is droog weer met een fijne temperatuur. Vertrokken vanuit Wanssum, het laatste stuk van woensdag, het ging weer als vanouds lekker tempo. In Meerlo kwamen we en bord tegen Pieterburen 359 km en Maastricht 131 km dat is mooi.

Door het Schuitwater natuurreservaat waar het behoorlijk blank heeft gestaan. Het stikte er van de muggen en dazen, we bleven slaan met onze doekjes ( heel stom gezicht denk ik)

Bij Zwaanenheike stond weer een Pieterpad bank met koffie,thee en eventueel nog vlaai, je mocht zelf wat in een potje doen, leuk gedaan.

Bij Grubbenvorst overvaren maar oje wat een schrik de machinist ging zijn laarzen aandoen, wij dachten foute boel, het viel gelukkig mee hij ging een kabel verleggen.

Wie kent nog de Grubbenbollen?

We hebben wel wat meer mensen gezien wat wandelaars en aardig wat fietsers.

De voeten droog gehouden en het was weer gezellig.

Krista en Lois zijn ook op de camping en we hebben lekker de BBQ aan gehad.

Van reisblog naar fotoboek
reisdrukker.nl

1. Jelle:
    11 juli 2014
    Mooi dat het weer een keer droog is gebleven. Niet geprikt door die vervelende dazen?
  2. Nelleke:
    Petje af voor jullie,
  3. John van Loon:
    11 juli 2014
    Jullie gaan uitstekend,.....maar bewegen die mannen een beetje?
  4. Petra Zuid 12:
    12 juli 2014
    Respect voor jullie, dames!!! En wat uniek dat jullie nou net iets mogen beleven wat maar één keer in de 850 jaar voorkomt! Ik zou er bijna jaloers op worden.....!!!

Hou vol, de weergoden zijn hier in het westen goed gestemd, maar ik voel nattigheid wat betreft het zuiden des vaderlands!

Met Joep gaat het goed, al is ze wel wat eenzaam, ze telt de dagen af!

Groetjes, Petra en Timo